De tandartsen


 

Er werken vier tandartsen in de tandartsenpraktijk, tandarts Lie, tandarts Van Alphen, tandarts Eiloof en tandarts Ragghoe. U wordt behandeld door uw eigen vaste tandarts. Bij pijnklachten en afwezigheid van uw tandarts kunt u uiteraard geholpen worden door de andere tandarts. Naast de tandartsen is ook mondhygiënist Balouch bij ons werkzaam.

Tandarts S.M.S.F. Lie
Tandarts Lie is afgestudeerd in 2006 op de Vrije Universiteit van Amsterdam (ACTA). Ze komt uit een familie van tandartsen en tandheelkunde is er met de paplepel ingegoten. Je kunt haar beschrijven als een rustige, geduldige en zeer bekwame tandarts. “De patiëntenzorg staat voorop. Mijn doel is dat patiënten met een glimlach weggaan” aldus tandarts Lie. Naast het behandelen van angstpatiënten, behandelt ze kinderen ook met passie. Tandarts Lie is aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.

 

Tandarts T.V. van Alphen-Dang
Tandarts Thuy-Vu van Alphen is in 2007 afgestudeerd aan de ACTA in Amsterdam. Ze heeft voor dit vak gekozen omdat ze graag mensen helpt en het leuk vindt om met haar handen te werken. Na haar afstuderen heeft ze drie jaar in verschillende tandartspraktijken gewerkt, waarbij ze veel ervaring heeft opgedaan. Ze neemt de tijd om haar werk goed te doen en angstige patiënten zijn bij haar aan het goede adres. Tandarts van Alphen heeft veel passie voor haar vak: zorg, kwaliteit én gezelligheid staan bij haar voorop! Tandarts Van Alphen-Dang is aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdagochtend.

 

Tandarts T.C. Eiloof 
Tandarts Eiloof is in 2007 samen met tandarts van Alphen afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Sinds haar afstuderen is zij werkzaam als algemeen tandarts in Amsterdam. Net zoals bij tandarts Lie en tandarts van Alphen staat aandacht voor de patiënt een uitstekende zorg en hoogwaardige kwaliteit bij haar centraal. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van tandheelkunde heeft zij al verscheidene cursussen en congressen gevolgd, met name op het gebied van chirurgie, kindertandheelkunde en functieherstel. Tandarts Eiloof is aanwezig op donderdag.

 

Tandarts G.A. Ragghoe 
Tandarts Ragghoe is in 2011 afgestuurd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde in Amsterdam. Optimale mondzorg en aandacht voor de patiënt en hun wensen staan bij hem centraal. Dit gekoppeld met een rustig karakter maken dat vooral ook angstige patiënten zich al vrij snel bij hem op hun gemak voelen.
Na zijn studie heeft tandarts Ragghoe zich verdiept in verscheidene aspecten van zijn vak zoals chirurgie, implantologie en reconstructieve tandheelkunde. Tandarts Ragghoe is aanwezig op dinsdag, woensdag en vrijdag.

 

Mondhygiënist P. Balouch 
Mondhygiëniste Balouch is in 2013 afgestudeerd aan de hogeschool InHolland te Amsterdam.
Na het afstuderen was zij werkzaam bij de parodontologische kliniek in Den Haag, waar zij patiënten met vergevorderde tandvleesproblemen behandelde. Daarnaast was zij werkzaam als mondhygiëniste bij een algemene tandartspraktijk te Delft. In januari 2014 is mondhygiëniste Balouch ons team komen versterken. Haar werkzaamheden bestaan o.a. uit het behandelen van matige tot vergevorderde tandvleesproblemen bij volwassene patiënten (ook patienten met verstandelijke/lichamelijke beperking) en het geven van instructies en voorlichting aan zowel kinderen als volwassenen.
Mondhygiëniste Balouch volgt regelmatig cursussen en congressen om kwalitatief hoogwaardige behandeling uit te kunnen voeren. Een gezonde mond die essentieel is voor de algemene gezondheid vereist namelijk een hoogwaardige behandeling. Mondhygiëniste Balouch is werkzaam op maandag, dinsdag en donderdag.

 

Tandarts D.V. Dang 
Tandarts Dang is in 2013 afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Sinds zijn afstuderen is hij werkzaam als algemeen tandarts in diverse praktijken in de regio Amsterdam. Tandarts Dang heeft in het verleden voor andere tandartsen in onze praktijk waargenomen tijdens hun zwangerschapsverlof en is sinds begin 2018 werkzaam in onze praktijk met zijn eigen patiënten. Tandarts Dang is aanwezig op maandag, dinsdag en woensdag.