Adres en route – Tandartsenpraktijk Leidschenhof – Den Haag

Uw tandarts in Den Haag-Leidschenveen

Bij ons staan persoonlijk contact en hoogwaardige zorg voorop. Als team besteden wij veel aandacht aan onze patiënten en streven we ernaar de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren.

Wij nemen weer nieuwe patiënten aan. Wilt u zich inschrijven, klik dan hier. We hopen u snel te mogen verwelkomen in onze praktijk.

Adres en route

Harriet Freezerhof 4
2492 JD  Den Haag
Tel: 070-444 55 30
E-mail: info@leidschenhof.nl

U kunt onze praktijk vinden om de hoek van het gezondheidscentrum van Leidschenveen en dichtbij het station Leidschenveen (Randstadrail 3-4, metrolijn E, tram 19 en bus 30 & 61). Ook is er voldoende parkeergelegenheid in parkeergarage Leidschenhof (1e uur €0,50) of bij winkelcentrum ‘t Hoge Veen(2 uur gratis).

Nieuwe patiënten

Op dit moment nemen wij tijdelijk geen nieuwe patiënten aan. Indien u zich wilt inschrijven, vul dan het inschrijfformulier in zodat wij u op de wachtlijst kunnen plaatsen. Gezinsleden van bestaande patiënten nemen wij nog wel aan.

Spoeddienst

Voor Spoeddienst Den Haag belt u met: 0900-8602.

Deze is bereikbaar van maandag t/m donderdag na 17:00 en vrijdag t/m zondag gedurende de hele dag. Op vrijdagochtend kunt u voor pijnklachten ook met onze praktijk bellen.