Adres en route – Tandartsenpraktijk Leidschenhof – Den Haag

Zorg(t) voor uw mond!

Voor de beste mondzorg in Den Haag Leidschenveen en omgeving bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een algemene tandartsenpraktijk waarbij optimale zorg voor onze patiƫnt centraal staat. Verder kenmerkt onze praktijk zich als een familiebedrijf waar we op een gezellige en open sfeer met elkaar omgaan.

Adres en route

Harriet Freezerhof 4
2492 JD  Den Haag
Tel: 070-444 55 30
E-mail: info@leidschenhof.nl

U kunt onze praktijk vinden om de hoek van het gezondheidscentrum van Leidschenveen en dichtbij het station Leidschenveen (Randstadrail 3-4, metrolijn E, tram 19 en bus 30 & 61). Ook is er voldoende parkeergelegenheid in parkeergarage Leidschenhof (1e uur €0,50) of bij winkelcentrum ‘t Hoge Veen(2 uur gratis).

Nieuwe patiënten

Op dit moment nemen wij tijdelijk geen nieuwe patiënten aan. Indien u zich wilt inschrijven, vul dan het inschrijfformulier in zodat wij u op de wachtlijst kunnen plaatsen. Gezinsleden van bestaande patiënten nemen wij nog wel aan.

Spoeddienst

Voor Spoeddienst Den Haag belt u met: 0900-8602.

Deze is bereikbaar van maandag t/m donderdag na 17:00 en vrijdag t/m zondag gedurende de hele dag. Op vrijdagochtend kunt u voor pijnklachten ook met onze praktijk bellen.