Eerste afspraak – Tandartsenpraktijk Leidschenhof – Den Haag

Uw tandarts in Den Haag-Leidschenveen

Bij ons staan persoonlijk contact en hoogwaardige zorg voorop. Als team besteden wij veel aandacht aan onze patiënten en streven we ernaar de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren.

Wij nemen weer nieuwe patiënten aan. Wilt u zich inschrijven, klik dan hier. We hopen u snel te mogen verwelkomen in onze praktijk.

Eerste afspraak

Tijdens uw eerste afspraak maakt de tandarts kennis met u en uw gebit door middel van een uitgebreide controle en röntgenfoto’s. U bent ingeschreven bij onze praktijk nadat u uw eerste afspraak en mondonderzoek gehad heeft. De resultaten van de controle worden met u besproken, eventueel wordt er een behandelplan opgesteld. We houden altijd rekening met uw wensen en uw verzekering. Indien nodig en/of wenselijk wordt het behandelplan in fasen uitgevoerd.

Wanneer u voor het eerst bij één van onze tandartsen komt, vragen wij u de volgende documenten mee te nemen en af te geven aan de balie voor het maken van een kopie:

  • Geldig legitimatiebewijs
  • Verzekeringspasje

Een eerste afspraak neemt ongeveer 20 minuten in beslag en u kunt het volgende verwachten:

  • Bespreken van uw wensen, uw vragen en uw tandheelkundig verleden
  • Onderzoek in de mond met een spiegel en een sonde
  • Röntgenologisch onderzoek, meestal bestaande uit 2 kleine mondfoto’s en een overzichtsfoto
  • Bespreken van de problemen en het maken van het behandelplan samen met u. Op verzoek krijgt u een begroting mee naar huis.
Afspraak afzeggen? Doe dit minstens 24 uur van tevoren.
Wanneer u verhinderd bent voor uw afspraak, vragen wij u om minstens 24 uur van te voren telefonisch af te zeggen. Wanneer dit niet tijdig wordt gedaan, zijn wij genoodzaakt om kosten in rekening te brengen voor de gereserveerde tijd.