Contactformulier – Tandartsenpraktijk Leidschenhof – Den Haag

Uw tandarts in Den Haag-Leidschenveen

Bij ons staan persoonlijk contact en hoogwaardige zorg voorop. Als team besteden wij veel aandacht aan onze patiƫnten en streven we ernaar de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren.

Wij nemen weer nieuwe patiƫnten aan. Wilt u zich inschrijven, klik dan hier. We hopen u snel te mogen verwelkomen in onze praktijk.

Contactformulier

Indien u contact wilt opnemen met onze praktijk kan dat via e-mail (info@leidschenhof.nl), telefoon (070-4445530) of onderstaand formulier. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Dit formulier is niet bedoeld om afspraken af te zeggen!


Afspraak afzeggen? Doe dit minstens 24 uur van tevoren.
Wanneer u verhinderd bent voor uw afspraak, vragen wij u om minstens 24 uur van te voren telefonisch af te zeggen. Wanneer dit niet tijdig wordt gedaan, zijn wij genoodzaakt om kosten in rekening te brengen voor de gereserveerde tijd.Stel uw vraag hier aan uw tandarts.

Stap 1 van 2
Persoonsgegevens

Persoonsgegevens

Geboortedatum

Vraag

Stap 2 van 2
Samenvatting

Vraag en gegevens

Naam
Geboortedatum
--
E-mailadres
Telefoonnummer
Onderwerp
Vraag

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op 'Vraag versturen' te drukken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord