Onze praktijk – Tandartsenpraktijk Leidschenhof – Den Haag

Zorg(t) voor uw mond!

Voor de beste mondzorg in Den Haag Leidschenveen en omgeving bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een algemene tandartsenpraktijk waarbij optimale zorg voor onze patiënt centraal staat. Verder kenmerkt onze praktijk zich als een familiebedrijf waar we op een gezellige en open sfeer met elkaar omgaan.

Onze praktijk

Team Leidschenhof zomer 2019

Het team van Tandartsenpraktijk Leidschenhof bestaat uit vijf tandartsen, twee mondhygiënisten, een tandprotheticus, zeven assistentes een een praktijkmanager. Alle vijf de tandartsen zijn reguliere tandartsen, dit betekent dat u voor al uw mondzorg bij ons terecht kunt en dat u voor orthodontische behandelingen, implantologie en kaakchirurgie door de tandarts wordt doorverwezen. Als u zich bij ons inschrijft krijgt u één vaste tandarts.

Kwaliteit is een van onze kernwaarden. Daarom stellen wij duidelijke grenzen tussen de handelingen die uitgevoerd mogen worden door tandartsen en door assistentes. Zo weet u als patiënt wat u bij ons kunt verwachten. De tandartsen zijn algemene tandartsen, dit betekent dat u voor al uw reguliere mondzorg bij ons terecht kunt.
Daarbij hebben tandarts Dang, Ragghoe en Lie een aanvullende opleiding gevolgd voor restauratieve tandheelkunde. Dit houdt in dat zij daarmee gespecialiseerd zijn in uitgebreide behandelingen met veel kroon- en brugwerk, extreme gebitsslijtage en esthetisch werk. Dit soort behandelingen worden in nauwe samenwerking met de tandtechnicus/keramist uitgevoerd, die tevens in ons pand gevestigd.

De tandartsassistentes in onze praktijk voeren, behalve het assisteren van de tandartsen, ook preventieve, non-invasieve, handelingen uit. Hieronder vallen onder ander het geven van fluoride, het aanbrengen van sealants, het maken van afdrukken en het geven van mondhygiëne instructies. Daarnaast zullen zij u uiteraard ook vriendelijk te woord staan bij onze balie of telefoon.
In onze praktijk voeren de assistentes dus geen invasieve handelingen uit, zoals bijvoorbeeld: boren, het maken van vullingen, het uitvoeren van wortelkanaalbehandelingen, het trekken van tanden en kiezen. U kunt bij ons aan onze naambadges duidelijk zien of u door een tandarts of door een assistente wordt behandeld.

In ons pand is ook een tandtechnisch laboratorium gevestigd. Deze is gespecialiseerd in het maken van porseleinen kronen en bruggen van de hoogste kwaliteit. Bij de vervaardiging van uw kroon- en/of brug wordt er kosteloos een uitgebreide analyse van de kleur en mondsituatie zodat het werkstuk perfect bij uw gebit past.