Vacature tandartsassistente – Tandartsenpraktijk Leidschenhof – Den Haag

Uw tandarts in Den Haag-Leidschenveen

Bij ons staan persoonlijk contact en hoogwaardige zorg voorop. Als team besteden wij veel aandacht aan onze patiënten en streven we ernaar de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren.

Wij nemen weer nieuwe patiënten aan. Wilt u zich inschrijven, klik dan hier. We hopen u snel te mogen verwelkomen in onze praktijk.

Vacature tandartsassistente

Gezellige allround tandartsassistente gezocht
Wil jij komen werken bij het leukste mondzorgteam in de regio Haaglanden? Optimale zorg voor onze patiënten staat centraal en onze praktijk kenmerkt zich als een familiebedrijf waar we op een gezellige en open sfeer met elkaar omgaan.

In onze praktijk richten we ons vooral op algemene mondzorg en hebben een gemotiveerd team van tandartsen, mondhygiënisten, assistenten, tandprotheticus en praktijkmanager. Voor versterking van ons team zijn we op zoek naar een allround tandartsassistente voor ongeveer 3 dagen per week. Ervaring is gewenst, maar niet noodzakelijk.

Wel is het een pré om:
• Minimaal 2 jaar (relevante) werkervaring te hebben.
• De Nederlandse & Engelse taal goed te beheersen zowel mondeling als schriftelijk.
• Kennis van protocollen binnen de mondzorg en het volgen van richtlijnen
• Consistente en professionele uitstraling samen met een zorgzame houding.

Bij interesse zien wij graag je sollicitatie en CV met een foto per mail tegemoet: personeelszaken@leidschenhof.nl. De dagen kunnen in overleg worden bepaald.